AYŞE BEYZA YILDIZ'DAN BRONZ MADALYA

AYŞE BEYZA YILDIZ

Selim Köyü`nden Ayşe Beyza Yıldız 46 kg da katıldığı şampiyonada bronz madalya kazandı.

Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve spor kulübünün başarılı taekwondocusu ilçemiz Selim Köyü`nden Ali Yıldız`ın kızı Ayşe Beyza Yıldız zorlu rakiplerinin yer aldığı ve 46 kg da katıldığı şampiyonada bronz madalya kazandı.

Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Bursa Atatürk kapalı spor salonunda düzenlenen şampiyona, 36 ilden 175 kulüp ve 1300 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Sporcunun antrenörü Songül Baş yaptığı açıklamada, “Ayşe Beyza Yıldız’ı öncelikle kutluyorum. Bu yıl katılmış olduğu gençler ve ümitler müsabakalarında madalya almayı başardıktan sonra, yılın son maçı olan kulüpler Türkiye şampiyonasında da başarılı müsabakalar çıkararak bronz madalya elde etmeyi başardı. Genç sporcumuzun büyükler kategorisinde almış olduğu bu başarı bizim için çok sevindirici oldu. Madalya sevincimizi bizimle paylaşan Bozüyük Halk Eğitim spor kulübü başkanı Kamil Poyraz, Bozüyük Gençlik Hizmetleri müdürü Erol Dübek ve sporculara her zaman destek olan Bozüyük Halk Eğitim Merkezi müdürü Celalettin Tospatlı`ya kendim ve sporcularım adıma teşekkür ediyorum” dedi.

İsmet Cep - Sakarya Gazetesi



TUNCAY ÖZEL
24.10.2014 17:05:48
Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dilerim.

Bilecik

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:26

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ